Nieuws

Nieuwe single "Maar nog steeds zijn we samen"

Vijf dikke hits achter elkaar; ‘Bella Bella Señorita’, ‘Jij En Ik’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ en ‘Geluk’, een uiterst succesvol album ‘Geluk’ én een bomvolle agenda met optredens; inmiddels kan niemand meer om Robert Pater heen, die het afgelopen jaar als een komeet omhoog schoot. Dit vertaalt zich dan ook in een nominatie voor een BUMANL Award voor ‘grootste talent’, welke op 30 september a.s. uitgereikt zal worden. Ondertussen vervolgt Robert Pater ongestoord zijn succeskoers en presenteert nu zijn gloednieuwe single ‘Maar Nog Steeds Zijn We Samen’ waarmee hij vasthoudt aan het beproefde concept. Hiermee zal Robert Pater zijn fanbase weer een enorm plezier doen, alsmede de DJ’s in het land die zijn hits veelvuldig draaien. Onder het mom van ‘never change a winning team’ werd ook ‘Maar Nog Steeds Zijn We Samen’ geproduceerd door Robert’s vaste producer Harald Queens, die verantwoordelijk was voor alle recente Robert Pater successen. Het ziet er dus naar uit dat de Robert Pater trein voorlopig nog flink door zal razen.

Nieuw Album "Geluk"

''Geluk'' Is het gloednieuwe album van Robert Pater. Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware youtube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd. Na de hits ''Doe Met Me Wat Je Wilt'',''Jij En Ik'' ,''Eenzaam En Alleen'' is zijn muziek niet meer weg te denken in de café's en op de Nederlandstalige radio stations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen. Kortom; Het is tijd voor een album. Dit album bevat 12 tracks met alle hits en gloednieuwe liedjes. Een album dat je als liefhebber zeker niet mag missen.

Nieuwe Single "Ik kan jou niet vertrouwen"

Afgelopen jaar was een topjaar voor Robert Pater en hij scoorde 3 dikke hits met 'Jij En Ik', 'Eenzaam En Alleen' en 'Bella Bella Señorita'. Ook voor 2019 heeft Robert flinke plannen. Het eerste wapenfeit is de geweldige nieuwe hitsingle 'Ik Kan Jou Niet Vertrouwen' welke als voorloper van zijn nieuwe album verschijnt. Met 'Ik Kan Jou Niet Vertrouwen' heeft Robert wederom een hit in handen, welke natuurlijk weer geproduceerd is door Harald Queens. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

Nieuwe Single "Bella bella signorita"

Voor Robert Pater was 2018 een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’ in het voorjaar van 2018, de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd in de zomer van 2018 fantastisch opgepakt op de radio stations en in het land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. In het najaar komt Robert met zijn derde topsingle op een rij; de Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ is door Robert Pater samen met zijn vaste producer in een modern jasje gegoten, met een een hit in spé als resultaat.

Nieuwe Single "Eenzaam en alleen"

Nieuwe Single "Jij en ik"

Nieuwe Single "Doe met me wat je wil"

Nieuwe Single "Als een meeuw in de wind"

Nieuw singel "Helena"

Nieuwe Single "Een roos in de morgen"

Nieuwe Single "Laat mij maar gaan"

Nieuwe Single "Mooie madonna"

Nieuwe Single "Waarom ben jij nooit op zondag vrij"